Для поиска темы - пользуйтесь СИСТЕМОЙ ПОИСКА


Стоимость дипломной работы


Home Для дому і сім'ї Рецепт Різдвяного Пуншу

Рецепт Різдвяного Пуншу
загрузка...
Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Рецепт Різдвяного Пуншу

Продукти:
350 мл рому, 2 чайних ложки чорного чаю, 4 столових ложки меду, 2 столових ложки імбирного сиропу, 2 столових ложки цукрового піску.

Як готувати:
Заварити чай у 750 мл окропу і залишити на три хвилини. Пропустити настойку через ситечко. Розігріти в каструлі чай з медом, імбирним сиропом та ромом.

Оформлення:
Висипати на тарілку гіркою цукровий пісок. Злегка змочити вінця бокалів водою та занурити їх до цукрового піску. 
Подавати гарячим!!!


 
загрузка...

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить