Для поиска темы - пользуйтесь СИСТЕМОЙ ПОИСКА


Стоимость дипломной работы


Home Для дому і сім'ї Справжній янтик і чебуреки

Справжній янтик і чебуреки
загрузка...
Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Справжній янтик і чебуреки

 

 

Розрахунок на 40-50 чебуреків

Тісто:

1) 1 л. трохи гарячої води

2) 1 ст. л. солі з гіркою

3) 1 ч. л. цукру

4) 1 ст. л. олії

5) 1,5 - 2 кг борошна

Тісто місимо, залишаємо відпочити у високій мисці під пакетом на 10 хв, і так 3 рази поки тісто не стане, як пластилін.

 

Фарш:

1) 1 кг. фаршу (яловичина, баранина, але можна на ваш смак)

2) 1 кг. цибулі (натерта на тертці, або перемелена через блендер)

3) сіль, цукор, чорний і червоний перець за смаком

4) коріандр 1 ст. л.

5) зелень свіжа (кріп, петрушка)

5) вода 250 гр.

 

Фарш залишити на 30 хв, він повинен набрякнути.

 

Тісто розділити на порційні шматки по 80 грам. Зробити кульки, розкачати, покласти фарш, закріпити, обрізати окраєць, і смажити з двох сторін, на розжареній олії, при смаженні поливати чебуреки цією ж олією, щоб з'являлися бульбашки і вони були хрусткі. Олії потрібно буде багато, щоб чебуреки плавали в ній.

 

Також можна зробити чебуреки на сухій сковороді "Янтик'", без олії обсмажити з 2-х сторін, потім змастити вершковим маслом, як млинці. Янтик більш корисний, ніж чебуреки.

Всім смачного !!!


 
загрузка...

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить