Для поиска темы - пользуйтесь СИСТЕМОЙ ПОИСКА


Стоимость дипломной работы


Home Для дому і сім'ї НАЙЕКОНОМНІШИЙ РЕЦЕПТ СИДРУ - СІК ЗАКОНСЕРВУВАТИ, А З МЕЗГИ ПРИГОТУВАТИ СИДР

НАЙЕКОНОМНІШИЙ РЕЦЕПТ СИДРУ - СІК ЗАКОНСЕРВУВАТИ, А З МЕЗГИ ПРИГОТУВАТИ СИДР
загрузка...
Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

НАЙЕКОНОМНІШИЙ РЕЦЕПТ СИДРУ - СІК ЗАКОНСЕРВУВАТИ, А З МЕЗГИ ПРИГОТУВАТИ СИДР

Яблучний сидр - один з тих алкогольних напоїв, який можна приготувати в домашніх умовах, не докладаючи особливих зусиль. Для отримання сидру з яблук не потрібно спеціального устаткування - достатньо просто мати під рукою велику кількість стиглих яблук.

 

Найдешевший і найдоступніший варіант для власників невеликих садів і присадибних ділянок - натуральний сік законсервувати на зиму, а із залишків мезги приготувати сидр.

 

Чисті трилітрові банки наповнити вичавками від соку - приблизно на третину. Додати в кожну банку трохи родзинок та сидрових дріжджів , склянку цукру і долити холодною чистою водою.

 

Перед тим як готувати сидр з яблук підготуйте гідрозатвор або гумові

рукавички - це робиться для того, щоб ємності з напоєм були захищені від попадань кисню.

 

Накрити банки і поставити в тепле місце на 5-6 днів - до тих пір, поки не припиниться бродіння.

 

За допомогою марлі потрібно акуратно процідити і злити отриманий

напій в скляні банки або пляшки. Переливати сидр потрібно дуже повільно, щоб осад, що випав на дно, не піднявся.

 

Наповнити ємності до горлечка і щільно закупорити кришками.

Приготований за цим рецептом яблучний сидр можна пити відразу ж. Зберігати напій в холодильнику тільки в закритих пляшках, тому бажано використовувати ємності не більше одного літра.


 
загрузка...

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить