Для поиска темы - пользуйтесь СИСТЕМОЙ ПОИСКА


Стоимость дипломной работы


Home Наука ТНВ Визначення водо- та жиропоглинаючої здатності харчової сировини

Визначення водо- та жиропоглинаючої здатності харчової сировини
загрузка...
Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Однією з основних технологічних операцій при виготовлені ковбасного фаршу є утворення стійкої емульсії, суміші з тонкоподрібненого м'яса, води та жиру.
При тонкому подрібненні частинки фаршу повинні зв'язати таку кількість вологи та жиру, яка перетворює їх в однорідну гомогенну масу з певними структурно механічними властивостями. Але враховуючи те, що склад м'яса обумовлен природою самого відруба, станом тварин, а також умовами перед та після забійної обробки, виникає необхідність вивчати функціонально-технологічні властивості технологічної сировини.
Відомі методи визначення водо- та жиропоглинаючої здатності технологічної сировини трудомісткі, складні у здійсненні, займають багато часу, що є причиною їх обмежанного використання на практиці.

Загружаюсь...


 
загрузка...

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить