Для поиска темы - пользуйтесь СИСТЕМОЙ ПОИСКА


Стоимость дипломной работы


Home Материалы для работы Пріоритети у секторі «Харчова промисловість»

Пріоритети у секторі «Харчова промисловість»
загрузка...
Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Пріоритети у секторі «Харчова промисловість»

Підтримка конкурентоспроможності продукції на внутрішньому та зовнішньому ринку;
подальша диверсифікація виробництва;
впровадження сертифікованих за європейськими стандартами виробництв та ресурсозберігаючих технологій.
У секторі передбачено переважне використання стратегій “лідерних технологій” та “переслідування”.
У харчовій промисловості необхідно забезпечити зростання обсягів виробництва порівняно з 2002 роком: у 2003 році — на 6 відсотків, 2006 — на 26 відсотків, у 2011 році — в 1,7 раза.
З цією метою передбачено розробити і виконати програму розвитку сектору з розв’язанням таких основних завдань:
створення умов для впровадження виробництв, сертифікованих відповідно до європейських стандартів;
розроблення та впровадження системи контролю за якістю і безпекою сільськогосподарської продукції і продовольчих товарів;
розширення експорту продовольчих товарів глибокої переробки;
розроблення та впровадження  системи захисту внутрішнього ринку та стимулювання вітчизняного виробника кінцевої продукції поглибленої переробки;
забезпечення виробництва харчових продуктів в обсязі та асортименті, достатніх для харчування населення за науково обґрунтованими нормами;
створення умов для широкого впровадження ресурсозберігаючих технологій;
запровадження механізмів здорової конкуренції та поступової ліквідації тіньового сектору.


 
загрузка...

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить