Для поиска темы - пользуйтесь СИСТЕМОЙ ПОИСКА


Стоимость дипломной работы


Home Правильное питание Горіхи захищають від одного з найнебезпечніших видів раку

Горіхи захищають від одного з найнебезпечніших видів раку
загрузка...
Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Горіхи захищають від одного з найнебезпечніших видів раку

Жінки , постійно перекушують бразильськими горіхами , кешью , мигдалем , фісташками , волоськими горіхами , Пеканов , рідше отримують діагноз «рак підшлункової ». За словами вчених , якщо з'їдати жменю горіхів два рази на тиждень , можна значно знизити ризик цього онкологічного захворювання , передає The Telegraph.

Рак підшлункової - одне з найстрашніших захворювань. Серед основних його причин називається куріння та ожиріння . Також недуга пов'язаний з діабетом. Горіхи , як відомо , багаті вітамінами , мінеральними речовинами і фітосоедіненіямі . Дослідження більше 75 тисяч жінок , що проводиться Гарвардської медичної школою і Жіночим госпіталем Бригама , наочно свідчить про користь горіхів.

Даний продукт калорійний - тим не менш, жінки , які споживали горіхи найчастіше , були стрункішими інших. До того ж , у порівнянні з шоколадом горіхи набагато корисніше.

Раніше експерти довели , що мигдаль , волоський горіх , кеш'ю знижують ризик серцевого нападу більш ніж на 10%. Достатньо всього двох порцій горіхів на тиждень ( приблизно по 8 грамів).

А ось вагітні , що споживають горіхи , рідше народжують дітей -алергіків . За даними Інституту Статенс Серум , вагітні , зокрема , люблячі арахіс , мають дітей , які до 7 років на третину рідше стикаються з алергіями , ніж діти , чиї матері не споживають горіхи під час вагітності.


 
загрузка...

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить