Для поиска темы - пользуйтесь СИСТЕМОЙ ПОИСКА


Стоимость дипломной работы


Home Правильное питание Форми нарізування буряків, їх кулінарне використання

Форми нарізування буряків, їх кулінарне використання
загрузка...
Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Форми нарізування буряків, їх кулінарне використання


Столові буряки нарізують простими і складними формами для приготування борщів, вінегретів, гарнірів.
Соломка. Нарізують буряки так, як картоплю, для борщів (крім селянського і полтавського), маринаду овочевого.
Скибочки. Буряки нарізують і використовують як моркву.
Кубики. Нарізують сирі або варені буряки середніми й дрібними кубиками так, як картоплю. Використовують середні кубики сирих буряків для тушкування, дрібні варених буряків — для приготування холодних закусок.
Варені буряки нарізують кульками, зірочками, гребінцями для оформлення холодних страв.

Форми нарізування решти коренеплодів. Ріпу, редьку, брукву шаткують соломкою (як і картоплю) для приготування салатів.
Для тушкування ріпу і брукву нарізують часточками або кубиками (як картоплю).
Петрушку, селеру, пастернак шаткують соломкою так само, як і моркву. Використовують для приготування перших страв і соусів.
Корінь хріну подрібнюють на тертці (для холодних соусів) або зіскрібають уздовж стружечкою (0,1-0,2 см завтовшки) і використовують на гарнір до страв з м'яса.
Редиску нарізують кружальцями 0,1-0,15 см завтовшки для приготування салатів. Для прикрашення страв редиску нарізують у вигляді троянди.


 
загрузка...

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить